Surfová lekce pro začátečníky

Začněte se surfingem hned zítra!  Je to úplně jednoduché, stačí se rozhodnout a zbytek už zařídíme my.  V krásném prostředí, přímo pod renesančním zámkem, jen 20 min od Prahy na Vás čeká první umělá surfová vlna v ČR.

 

IMG_0399

Naše statická vlna je pro úplné začátečníky ideální. Zůstává na místě a nikam se nehýbe, proto je jednodušší ji chytit než vlnu v oceánu. Navíc o ni nemusíte bojovat s dalšími (většinou rychlejšími) surfaři, ale při každém pokusu je jenom Vaše. Během 2 hodin trvání lekce si vyzkoušíte stoupnout na prkno vícekrát než za týden u oceánu. Další výhodou je, že nemusíte cestovat stovky kilometrů k nejbližšímu surfovému spotu a ušetříte tak spoustu peněz i času.

Vlna se nachází přímo pod zámkem v Brandýse nad Labem a je v provozu od začátku května do konce září. Samozřejmostí je plně vybavená půjčovna (kvalitní pěnová prkna značky CBC s velkým výtlakem a tvarem vhodným pro river surfing a neopreny RipCurl). Co přesně lekce obsahuje, jak probíhá a další důležité informace se dozvíte na následujících řádcích…

IMG_0260

Surfová lekce trvá 2h a obsahuje:

  • Trochu teorie na úvod
  • Rozpádlování na klidné hladině
  • Trénink surfování na umělé vlně
  • Půjčení surfu a neoprenu
  • Služby instruktora – předávání zkušeností, rady a tipy, vysvětlování, oprava chyb
  • Pár fotek na památku

CENA 990 KČ

Všem zájemcům doporučujeme vzít s sebou: boty do vody (stačí staré kecky), plavky pod neopren a ručník. Účast je na vlastní nebezpečí…. Ale nebojte se, zase tak drsné to není!

Těšíme se na Vás!

Vlně zdar!


Mapa