Dárkový poukaz do Surf Areny

Po úspěšném zahajovacím provozu se Surf Arena rozjela na plné obrátky a výrazně rozšířila nabídku poukazů pro surfaře. Kromě surfování nabízí také kvalitní bar/café, domácí sendviče a večer hudební produkci – DJ’s a konzerty. Jestli se před letní dovolenou chcete trochu rozjezdit neváhejte a přijďte za námi do Surf Areny v Praze Letňanech. Pokud si poukaz objednáte na info@surfwave.cz získáte drink zdarma na baru po ježdění. Jak celá návštěva Areny probíhá čtěte níže v tomto článku.

Nově jsou v nabídce produkty:

poukaz Single (surfing pro 1 osobu)

poukaz Double (surfing pro 2 osoby za zvýhodněnou cenu),

poukaz Exclusive (pronájem celé vlny jen pro vaší partičku)

poukaz Balíček 5 jízd (zvýhodněná cena pro časté návštěvníky)

poukaz Pravidelný trénink (zvýhodněná cena pro časté návštěvy v málo vytížených časech)

show-04-a-56af6c841bcb0

CO JE INDOOR SURFING ?

Interiérový surfařský simulátor (indoor surfing) je atrakce na pomezí sportu a rodinné nebo společenské zábavy. Vyspělá technologie umožňuje zažít pocity známé ze surfingu i daleko od oceánu, ale i mnoho jiného co na oceánu zažít nelze. Proud vody je hnán velkou rychlostí po měkké podložce v důmyslně tvarovaném bazénu a umožňuje jízdu na speciálním prkně. Nejjednodušší je jízda vleže na břiše nebo vkleče tzv. bodyboarding, kterým se zpravidla začíná a nabízí možnost provádět spoustu zábavných triků. Při surfování ve stoje lze kromě zatáček a klasických manévrů provádět i náročnější triky jako např. salta nebo flipy. Surf Arena je určena pro širokou veřejnost a pod vedením zkušených instruktorů zde mohou bez obav surfing vyzkoušet opravdu všichni. Ve světě fungují stovky podobných zařízení a těší se stále větší popularitě. Indoor surfing se stal samostatným atraktivním sportem, ve kterém se pořádají populární soutěže a exhibice.

NÁVŠTĚVA SURF ARENY

Celý zážitek trvá přibližně 2 hodiny. Doporučujeme přijít 1 hodinu před začátkem. Po příchodu do Surf Areny se přihlásíte na recepci, poté dostanete úvodní školení (30 min. instruktáž), kde se dozvíte vše potřebné pro to, abyste si jízdu na simulátoru co nejvíce užili. Zkušený instruktor vám vysvětlí, jak bude surfování probíhat a co vás čeká. Poté se v šatně převléknete a jde se na to. Během hodiny surfingu si pod vedením instruktora spolu s dalšími návštěvníky vyzkoušíte jízdu na prkně vleže, vkleče nebo ve stoje. Po skončení surfingu si můžete s instruktorem prohlédnout a rozebrat videozáznam vašich jízd, který si samozřejmě budete moci ponechat jako památku na celý zážitek.

12654652-525790690940950-8970097263659835072-n